Известие

Collapse
No announcement yet.

Искане мнения относно една моя идея за залепване на стикери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не на всеки му отива с гола глава или дълга коса,нали
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      Единствено 6 ми допада,но пак ми е под въпрос...номер 8 ми харесва за тоя тип джанта.
      Това го гледах и мислех като идея но се отказах.Въпреки,че го дават за всички модели Алфа на снимката е залепено на GIULIETTA и изглежда добре.Но на Алфа 147 веждата на калника не е така а е обло както знаете и май няма да седи добре.Също няма дадени размери на лепенката дължина и ширина за да се прецени.Не ,че не може да се пита продавача за това ама все пак
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
        P.S
        Жената не ми даде да поръчам тези за капака не и харесва щяло да бъде циганско !Викам и, те така ли си карат Алфите из БГ а тя се пули
        Брех, като знам държанието ти по принцип из темите не бих предположил че си от тия дето жената ги командва.

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
          Брех, като знам държанието ти по принцип из темите не бих предположил че си от тия дето жената ги командва.
          До тук всичко добре и изведнъж ачо_палячо да осере всичко до тук !Ако имаш нещо да ми казваш на лични там,ще ти дам и номера си за да дойдеш да те шибам с камшика
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
          sigpic

Comment

Колега имай едно на ум,че след време,ако решиш да ги сваляш ще имаш разлика в цвета на боята,там където са били стикерите. Би ли споделил колко ще стъпят стикерите като цена?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
              Колега имай едно на ум,че след време,ако решиш да ги сваляш ще имаш разлика в цвета на боята,там където са били стикерите. Би ли споделил колко ще стъпят стикерите като цена?

Тези дългите отстрани двата 22 € с доставката.Другите два вида тези за джантите които са 6 бр на цена 3,60 € и тези под мигачите 2,99 € доставката за тях общо е 1,20 €. Говоря за тези дето съм поръчал това е
              sigpic

Comment

Благодаря.

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                  Благодаря.

За нищо !
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                    До тук всичко добре и изведнъж ачо_палячо да осере всичко до тук !Ако имаш нещо да ми казваш на лични там,ще ти дам и номера си за да дойдеш да те шибам с камшика
                    Хубаво де, ама ако не ти позволи жената?

Comment

да покажа аз как я нашарих моята

Last edited by phoenix; d.m.y г., 18:37.
                      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                        да покажа аз как я нашарих моята

Не е лошо ма що в червено ? Гледам от едната страна джантите нямат нищо !!!
                        sigpic

Comment

е джантите не ги направих от раз, ами за 2 дена, а червено защото ... как защо червено бе, нали е алфа, трябва да има нещо червенко иначе колата ми идва твърде сива. За някой хора може да е циганско, за други да е малко в повече.... на мен си ми харесва. Колата се откроява доста приятно сред редицата от сиви коли, което ме радва, Сега приготвям и летните капли
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                            е джантите не ги направих от раз, ами за 2 дена, а червено защото ... как защо червено бе, нали е алфа, трябва да има нещо червенко иначе колата ми идва твърде сива. За някой хора може да е циганско, за други да е малко в повече.... на мен си ми харесва. Колата се откроява доста приятно сред редицата от сиви коли, което ме радва, Сега приготвям и летните капли
                            Относно червеното си прав !
                            Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.
                            sigpic

Comment

...
                              Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:22.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от reapersl Покажи съобщение
                                колега на мен лично ми харесва 4 жалко само че моята кола е тъмно синя (патладжан) на цвяр иначе бих сложил
                                Мдaм нa тъмно синьото бялото е вaриaнтa
                                Attached Files
                                sigpic
                                166 2.4 JTD 20V 175hp. - от 2016
                                ex. 156 2.4 JTD - от 2009 до 2016
                                ex. 145 1.6 TS - от 2006 до 2015 | ex. Alfetta 2.0 - от 1992 до 2007

Comment

Working...
                                X